Chronica Samtov

A szülőföld múltjának emlékei közös kincsünk, annak felidézése pótolhatatlan feladat

" A szülőföld szálai örök összekötők a tájjal és a földdel, amiből az ember lett, és amivé lesz, és nem szakadhatnak el soha."

2016. szeptember 24. 12:30 - curruszeker

A hely és  család történet feltárása hidat épít múlt és jövő között, összeköti a nemzedékeket oly módon, ahogyan azt más emléktárgyak nem képesek. A  Zalaszántó és az ezzel szorosan összefüggő Szekér családi krónika  főbb gondolataimat tolmácsolja az élet igazi értékeiről,  szeretetről és hitről, a család és a hagyományok fontosságáról, miközben az ott élt és most is ott élő családtagoknak  lehetőséget ad saját famíliánk és a többi családok történetének dokumentálására, alkalmat  ad arra, hogy személyes tapasztalatait, emlékeit és gondolatait mindenki a családjából méltóan megörökíthesse ezen írások alapján. A helytörténet múltját feltáró és bemutató valamint a családi krónikás odaadó munkája nyomán így válhat pótolhatatlan s becses emlékké az utódok és az utókor számára. (Simonits Erzsébet után szabadon...)regi_szantoiak.jpg

 

 http://szeker.hupont.hu

http://zalaszantoiszeker.hupont.hu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zalaszantoimultido.blog.hu/api/trackback/id/tr9711739339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása